2000-07 Medietimen/Xtrakt
Et skolejournalistisk projekt, hvor skoleelever (8.-10.klasse) landet over 3-5 gange årligt skrev en 16-siders tabloidavis om aktuelle emner. Idé, redaktør og leder: Henrik Poulsen, i samarbejde med Aktuelt og produceret for A-Pressen.

2002 Dansk pressehistorie
En præsentation af den danske presses historie med teksteksempler. Udarbejdet for Avisen i Undervisningen.

2006 Mediehistorier
Prisvinder i Forlaget Systimes konkurrence om det innovative undervisningsmateriale. Mediehistorier er en konceptuel udformning af et netbaseret undervisningsmateriale om mediehistorien efter 1945. Udarbejdet sammen med journalist, MA i netbaseret kommunikation Peter Bjørn Thomsen

2007 Lars von Triers univers
Vinder af Forskernettets Innovationspris. Websitet præsenterer gennem en lang række klip , udpluk af manus og storyboards fra Lars von Triers film filminstruktørens kunstneriske univers, målrettet den gymnasiale undervisning i flere fag. Idé og redaktion: Henrik Poulsen, producent Gyldendal Uddannelse med støtte fra Det Danske Filminstitut.

2007-09 Vild med dansk
Website til grundbogsstystemet Vild med dansk (Gyldendal Uddannelse), der i 2008 vandt Undervisningsmiddelprisen. Udarbejdet sammen med Lise Ammitzbøll, Dorte Østergren-Olsen og Danskredaktionen, Gyldendal, producent Gyldendal Uddannelse.

2008 Det journalistiske værksted
Netbaseret værkstedsmiljø for skolejournalister i forbindelse med et klimaprojekt i DR Uddannelse. Idé og redaktion: Henrik Poulsen, producent DR Uddannelse.
http://www.dr.dk/Undervisning/nyhederfraenvarmfremtid/Guiden/20090603135...

2008 Rodnettet
Et netbaseret videns- og kommunikationscenter for forældre og personale i en specialbørnehave, opbygget omkring det enkelte barn. Koncept og idé: Henrik Poulsen, produceret af Lynx Media for specialbørnehaven "Mælkebøtten" i Svaneke, Bornholm.

2008 Gambler.Ludomani
Netbaserede undervisningsmaterialer til dansk, samfundsfag, matematik og psykologi i gymnasiet i forbindelse med en kampagne om risikospil (ludodmani). Produceret i samarbejde med Center for Ludomani, DR Kampagne og Børns Vilkår.

2011 Zoomtid
Netbaseret film- og tv-historie i tilknytning til grundbogen "Zoom" til mediefag i stx og hf. Idé og redaktion: Henrik Poulsen, Jette Harboe og Gitte Skov Andersen, Gyldendal Uddannelse i samarbejde med DR Gymnasium.

2011 Verden er Leth: Leth i undervisningen
En netbaseret præsentation med filmklip, tekster og interview med filmisntruktøren og forfatteren Jørgen Leth målrettet dansk i stx. Idé og indhold: Henrik Poulsen, producent: Det Danske Filminstitut.
www.dfi.dk/leth

2012 danskstx.systime
Den første iBogsbaserede grundbog i dansk i gymnasiet, dækkende alle tre år og alle fem kerneområder: sprog, litteratur, medier, mundtlighed og skriftlighed. Indhold: Henrik Poulsen, assistent: Merete Stenum Nielsen for forlaget Systime.
http://danskstx.systime.dk/

2012 Spillerum (lanceres efterår 2013)
Et læringssite om gaming og gambling til folkeskolens ældste klassetrin i dansk og samfundsfag, produceret i samarbejde med smallCopenhagen og for Center for Ludomani.

2013 Liv i Lungerne (lanceres august 2013)
Et læringssite om sundhed og motion til folkeskolens ældste klassetrin i biologi, dansk, idræt og samfundsfag, produceret i samarbejde med smallCopenhagen ogNorsker Digitaldesign for Danmarks Lungeforening.

2013 Studier i ludomani (lanceres efterår 2013)
Et ressourcesite om spilafhængighed til AT og SRP i de gymnasiale uddannelser, produceret i samarbejde med smallCopenhagen og for Center for Ludomani.